Asayiş

Karacabey'de 18 yaşındaki Gökçe Alkan, sevgilisi tarafından öldürüldü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 18 yaşındaki Gökçe Alkan, erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Karacabey'de 18 yaşındaki Gökçe Alkan, sevgilisi tarafından öldürüldü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, 18 yaşındaki Gökçe Alkan, tartıştığı erkek arkadaşı Mustafa B. tarafından boğazı kesilerek hayatını kaybetti.

Karacabey\

Tartışma sırasında gerçekleşti

Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında, Güngörmez Mahallesi’ndeki ormanda meydana geldi. İddialara göre, Gökçe Alkan ve Mustafa B. ormana otomobille gelerek bir tartışma yaşadı. Tartışmanın şiddetlenmesiyle Mustafa B., yanında taşıdığı bıçakla Gökçe Alkan’ın boğazını keserek onu öldürdü.

Şüpheli kendine de zarar verdi

Olayın ardından, şüpheli Mustafa B. yaya olarak mahalleye döndü ve çevredeki vatandaşlara tartıştığı kişinin öldüğünü belirtti. İlçe merkezine gitmek için yardım isteyen Mustafa B.'nin boynunda da bir kesik olduğu görüldü. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, Gökçe Alkan’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Alkan’ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Mustafa B. ise jandarma tarafından gözaltına alındı ve hastanede tedavi altına alındı.

Bu Yazıyı Paylaş