Karacabey'de hastane otoparkında otomobil alev alev yandı
Karacabey'de hastane otoparkında park halindeki otomobil, motor kısmından başlayan dumanların ardından alev aldı ve yanarak kullanılamaz hale geldi.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, hastane otoparkında park halindeyken dumanlar çıkan bir otomobil, yanarak kullanılamaz hale geldi.

DUMANLAR YÜKSELDİ
Karacabey Devlet Hastanesi'ne araç getiren Turgay Ç., 77 AAK 391 plakalı otomobilini saat 11.00 sıralarında otoparka park etti. Kısa bir süre sonra aracın motor kısmından yükselen dumanlar, kısa süre içinde alevlere dönüştü. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

İLK MÜDAHALE POLİS EKİPLERİNDEN
Olay yerine gelen polis ekipleri, yangın tüpüyle ilk müdahaleyi gerçekleştirirken, kısa süre içinde gelen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alarak söndürdü. Ancak, yangında otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
Bakmadan Geçme
Adapazarı'nda işçi konteynerlerinde yangın: 1 yaralı
Zonguldak'taki AVM yangınında 1 kişi dumandan etkilendi
Eyüpsultan’da atölyesini yakan kişi gözaltına alındı
İETT binasında elektrik hattındaki yangın söndürüldü
Erdek'teki yangında tek katlı ev kullanılamaz hale geldi
Şişli’de 8’inci kattaki yangın söndürüldü
