Gündem

Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor

Artvin'deki Karagöl Tabiat Parkı, sonbaharda doğayla baş başa kalmak isteyen ziyaretçilerin ve fotoğraf tutkunlarının akınına uğruyor. Park, sunduğu renk cümbüşü ve kamp alanlarıyla öne çıkıyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor

Artvin'deki Karagöl Tabiat Parkı, sonbaharda doğayla iç içe olmak isteyenlerin uğrak noktası haline geldi. Kent gürültüsünden kaçan ziyaretçiler ve fotoğraf tutkunları, parkın sunduğu doğal güzellikler ve kamp alanları sayesinde ilgi gösteriyor.

Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor 1

Doğu Karadeniz'in popüler duraklarından

Borçka ilçe merkezine 27 kilometre mesafede bulunan Karagöl Tabiat Parkı, çam ağaçları arasında yer alıyor. Sonbaharda renk değiştiren bitki örtüsüyle ziyaretçilerine görsel şölen sunan park, yerli ve yabancı turistlerin son yıllarda sıkça ziyaret ettiği yerlerden biri. Doğu Karadeniz'deki Uzungöl ve Ayder Yaylası'ndan sonra en çok ziyaret edilen yerlerden olan Karagöl, doğal güzelliği ve manzarasıyla fotoğraf sanatçılarının da ilgisini çekiyor. Foto safari tutkunları, güneşin doğuşu ve batışındaki manzaraları fotoğraflıyor. Yazın yeşil olan Karagöl çevresi, sonbaharda sarı, turuncu ve kırmızı tonlarına bürünüyor. Ağaçların göl yüzeyine yansıması da etkileyici görüntüler oluşturuyor. Kent gürültüsünden uzaklaşıp temiz hava almak isteyenler, hafta sonları Karagöl'de çadır kurarak kamp yapıyor. Ziyaretçiler ayrıca bölgede yürüyüş ve piknik yaparak doğanın tadını çıkarıyor.

Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor 2Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor 3Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor 4Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor 5Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor 6Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor 7Karagöl sonbaharda ziyaretçi akınına uğruyor 8

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş