Gündem

Kars'ta kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü

Kars'ta gece saatlerinde başlayan kar yağışı, kenti beyaza bürüdü. Yağmurun ardından gelen kar, ulaşımda aksamalara yol açtı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Kars'ta kar yağışı, kent merkezini beyaza bürüdü

Kars'ta gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, kenti adeta bir beyaz örtüyle kapladı.

Kars\

YAĞMURUN YERİNE KAR GELDİ

Dün sabah başlayan yağmur, gün boyunca yerini kar yağışına bıraktı. Gece boyunca aralıklarla devam eden kar, kent merkezinde etkisini gösterdi. Park halindeki araçların üzerleri ve tarihi binaların çatıları karla kaplanırken, caddeler de bembeyaz bir örtüyle kaplandı.

Kars\

VATANDAŞLARDAN KARELER

Baharın gelmesiyle çiçek açan ağaçlar da kar yağışıyla beyaza büründü. Bu güzel manzarayı görmek isteyen vatandaşlar, lapa lapa yağan karı cep telefonlarıyla ölümsüzleştirmek için dışarıya çıkmayı ihmal etmedi. Ancak kar yağışı ve tipi, Kars-Digor yolunda ulaşımda aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin düştüğü yolda sürücüler zor anlar yaşadı.

Bu Yazıyı Paylaş