Karşıyaka'da seçimler hazirana ertelendi
Karşıyaka'da başkanlığa aday çıkmaması nedeniyle seçimler hazirana ertelendi.

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'da, mali sorunlar ve yönetim krizleri nedeniyle olağanüstü genel kurul toplantısı Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde gerçekleştirildi. Ancak, başkanlık için aday çıkmaması sebebiyle seçimler beklenildiği üzere ertelendi.

ADAYLIK BAŞVURUSU YAPILMADI
Son dönemde İsmail Çiftçioğlu'nun adaylıktan çekilmesi ve mevcut başkan Aygün Cicibaş'ın adaylık başvurusu yapmaması, kulüpteki belirsizliği artırdı. Bu durumda, Cicibaş başkanlığındaki yönetim, sezon sonuna kadar görevine devam edecek. Yönetimin istifa etmemesi nedeniyle, Karşıyaka haziran ayında olağan mali genel kurulda yeniden seçim maddesini gündeme getirecek.

BORÇ DURUMU ENDİŞE VERİYOR
Karşıyaka Başkanı Aygün Cicibaş, kulübün borcunu şubat ayındaki divan genel kurulunda 868 milyon TL olarak açıklamıştı. Ancak dünkü kongrede, borcun faizleri hariç 592 milyon TL olduğunu ifade etti. Borçların artışını, kayıtlara girmeyen dosyalar ve vergi yükü gibi sebeplerle açıkladı. Cicibaş, “Vergi dairesine 360 milyon TL borcumuz var. Bunun 210 milyonu ana para.” diyerek durumu özetledi. Ayrıca, basketbol takımı için de ciddi mali sıkıntıların olduğunu ve destek bulmakta zorlandıklarını vurguladı.

Bakmadan Geçme
Güney Afrika sandık başında: 29,2 milyon seçmen oy kullanacak
Bulgaristan'da çifte vatandaşlar sandık başında
Karşıyaka, Bursaspor deplasmanında ilk galibiyetini arıyor
Karşıyaka taraftarına ayrılan kontenjan 70'e düşürüldü
Likud: Arap partileri seçimi usulsüzlükle kazandı
Yiğit Tusder, Fenerbahçe maçında taraftar tribününe geçti
