Karşıyaka, Fenerbahçeli Yasir ve İstanbulsporlu Eren Arda ile anlaştı
Karşıyaka, Fenerbahçe'den Yasir Boz ve İstanbulspor'dan Eren Arda Şan ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. Yeni transferler kısa sürede takıma katılacak.

Karşıyaka, 3. Lig'de yeni sezona iddialı bir kadro ile girmeye hazırlanıyor. Kulüp, Fenerbahçe'den Adem Yeşilyurt transferine karşılık olarak Yasir Boz'u kiralamayı başardı.

YASİR KAF-KAF'A KATILIYOR
18 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasir, Fenerbahçe'nin U19 takımında forma giyiyordu. Karşıyaka, genç yeteneği 1 yıllığına kiralamak için sarı-lacivertli kulüp ile anlaşmaya vardı. Yasir, kısa süre içinde sözleşme imzalayarak takıma katılacak.
EREN ARDA ŞAN DA TRANSFER EDİLDİ
Karşıyaka, genç golcü Eren Arda Şan ile de anlaştı. 20 yaşındaki Eren, geçen sezon Kestel Çilekspor'da kiralık olarak oynadı. Karşıyaka, transfer yasağını henüz açamadığı için yeni transferlerini resmi olarak açıklayamıyor. Ancak daha önce Yılmaz Ceylan, Gökdeniz Tandoğan, Mahmut Şat, Veysel Karani Ünal ve Tuğran Burak Tuğ gibi isimleri kadrosuna kattı. Bu futbolcular, antrenmanlara devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Karşıyaka, Bursaspor deplasmanında ilk galibiyetini arıyor
Karşıyaka taraftarına ayrılan kontenjan 70'e düşürüldü
Yiğit Tusder, Fenerbahçe maçında taraftar tribününe geçti
Samsunspor Başkanı: Devre arasında gerekli transferler yapılacak
Karşıyaka sahasında taraftarlı ilk maçına çıktı
Karşıyaka'da teknik heyette değişiklik
