Spor

Karşıyaka Spor Kulübü'nde İbrahim Palaoğlu'na veda

Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski yöneticisi İbrahim Palaoğlu, hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törende duygusal anlar yaşandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Karşıyaka Spor Kulübü'nde İbrahim Palaoğlu'na veda

İzmir'de 67 yaşında hayatını kaybeden Karşıyaka Spor Kulübü'nün eski yöneticisi İbrahim Palaoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Karşıyaka Spor Kulübü\

Tören Karşıyaka Yelken Tesisleri'nde yapıldı

Palaoğlu için düzenlenen ilk tören, Karşıyaka Yelken Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kulüp başkanı Yiğit Tusder, Divan Kurulu Başkanı Mehmet Yaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Palaoğlu'nun ailesi ve sevenleri de törende yer aldı. Törende Palaoğlu hakkında duygu dolu anılar paylaşıldı.

Karşıyaka Spor Kulübü\

Cenaze namazı Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'nde kılındı

Törenden sonra Palaoğlu'nun cenazesi, Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Foça Kabristanı'na defnedildi. Eylül ayında geçirdiği kalp krizi sonrası 1.5 ay yoğun bakımda tedavi gören Palaoğlu, ne yazık ki kurtarılamamıştı.

Karşıyaka Spor Kulübü\

Bu Yazıyı Paylaş