Kastamonu'da dehşet anları: Heyelan 2 katlı evi yuttu, o anlar kamerada!
Kastamonu Cide'de heyelan riski nedeniyle boşaltılan 2 katlı ev, göz göre göre çöktü. O dehşet anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Kastamonu'nun Cide ilçesine bağlı Alayüz köyü Örtülü Mahallesi'nde, yoğun kar yağışı sonrası toprağın yumuşamasıyla birlikte meydana gelen heyelan, bir ailenin kabusu oldu.

ÖNCE TAHLİYE EDİLDİ, SONRA YIKILDI
Bölgede etkili olan kar yağışının ardından toprak kayması riskinin artması üzerine, Mehmet Altıntaş'a ait 2 katlı ev, güvenlik önlemleri kapsamında tedbir amaçlı boşaltıldı. Ancak ne yazık ki, bina tahliye edildikten kısa bir süre sonra tamamen çöktü.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ
Yaşanan bu korku dolu anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, heyelanın etkisiyle binanın yavaş yavaş yan yattığı ve ardından büyük bir gürültüyle yıkıldığı görülüyor. Olayda can kaybı yaşanmaması teselli olurken, yaşananlar bölge halkını da tedirgin etti.
Bakmadan Geçme
Tokat'ta heyelan riski: Reşadiye'de boşaltılan bölgeler dronla görüntülendi
Giresun'da heyelan: Sondaj makinesi toprak altında kaldı
Rize'de nefes kesen anlar: Heyelan ortasında operatör saniyelerle kurtuldu!
Samsun'da yürek burkan heyelan sonrası AVM'ye şok karar!
Batman'da üniversite yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı
Sivas'ta heyelan hayatı felç etti
