Asayiş

Kaybolan zihinsel engelli vatandaş 20 saat sonra ormanda sağ olarak bulundu!

Bolu'nun Göynük ilçesinde kaybolan zihinsel engelli Mehmet Yıldız, 20 saatlik arama sonucunda ormanda sağ olarak bulundu. Sağlık kontrolünün ardından ailesine teslim edildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Kaybolan zihinsel engelli vatandaş 20 saat sonra ormanda sağ olarak bulundu!

Bolu'nun Göynük ilçesinde dün sabah evinden ayrıldıktan sonra kaybolan zihinsel engelli Mehmet Yıldız (46), ekiplerin 20 saatlik arama çalışması sonucunda ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

KAYIP İHBARI VE GENİŞ ÇAPLI ARAMA

Göynük'e bağlı Dedeler köyündeki ikametgahından dün sabah saatlerinde ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Mehmet Yıldız için yakınları endişeye kapıldı. Durumu derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren Yıldız'ın ailesi, yetkililerden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve AFAD ekipleri sevk edilerek Yıldız için kapsamlı bir arama kurtarma çalışması başlatıldı.

20 SAAT SONRA ULAŞILDI VE SAĞ SALİM

Ekiplerin titiz ve aralıksız sürdürdüğü arama çalışmaları sonucunda, Mehmet Yıldız'ın evine yaklaşık 5 kilometre mesafedeki ormanlık arazide sağ olarak bulunduğu öğrenildi. Yaklaşık 20 saat boyunca kayıp olan Yıldız'ın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Sağlık ekiplerinin tedbir amaçlı gerçekleştirdiği muayenenin ardından Mehmet Yıldız, ailesine kavuşturuldu.

Bu Yazıyı Paylaş