Kayıp oğlunu ararken beyin kanaması geçirdi
Nevşehir'de kayıp oğlunu arayan anne, beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma kaldırıldı. 7 gündür aranan Mehmet Yılmaz'dan hala haber alınamazken, dede devletten yardım istedi.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 7 gündür kayıp olan 19 yaşındaki Mehmet Yılmaz'ı arama çalışmaları sürerken, annesi Canan Yılmaz fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. Yılmaz'ın beyin kanaması geçirdiği belirlendi.

Arama çalışmaları devam ediyor
Kocaeli'den Nevşehir'e ailesiyle birlikte gelen Mehmet Yılmaz, 17 Ağustos'ta evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Polis, jandarma ve AFAD ekipleri, kayıp genci bulmak için geniş çaplı arama başlattı. Yılmaz'ın en son Ağıllı köyü yolunda bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendiği öğrenildi. Ekiplerin 7 günlük arama çalışmalarına rağmen Yılmaz'a dair bir iz bulunamadı.

Anne yoğun bakımda
Mehmet Yılmaz'ın annesi Canan Yılmaz, 20 Ağustos'ta arama çalışmaları sürerken fenalaşarak baygınlık geçirdi. Acil olarak Şehit Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Canan Yılmaz'ın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren annenin durumu ciddiyetini koruyor.

Yardım çağrısı yapıldı
Mehmet Yılmaz'ın dedesi Ahmet Dinç, torununa seslenerek eve dönmesini istedi. "Oğlum Mehmet Yılmaz, bir an evvel çık gel. Annen şu an yoğun bakımda yatmaktadır. Biz çaresizlik içerisindeyiz." diyen Dinç, devletten yardım talep etti. Kızının yoğun bakımda olduğunu ve beyin kanaması geçirdiğini belirten Dinç, "Biz çok çaresizlik içerisindeyiz. Devletimizden yardım istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme
Kalp Uzmanından Kritik Uyarı: Mucizevi Bir Karışım Yok!
6 gündür kayıptı, Urla sahillerinde cansız bedeni bulundu: İsmail Ekin'in sır ölümü!
Serinleme hayali kabusa döndü: 13 gündür çayda kayıp genci arıyorlar
Çayda kaybolan Vedat'ın babasından yürek burkan itiraf: 'Buraya geldiklerinden haberim yoktu
Ailesiyle tartışıp kayboldu, 3 gün sonra ormandan çıktı
8 gündür kayıp Vedat'ı arama kurtarma ekipleri çayın yönünü değiştirdi: Umutlar tükeniyor mu?
