Asayiş

Kayseri'de husumet kavgası kanlı bitti: Genç adam bıçaklandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde husumetliler arasında çıkan bıçaklı kavgada 16 yaşındaki genç yaralandı. Olayın ardından şüpheli gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Kayseri'de husumet kavgası kanlı bitti: Genç adam bıçaklandı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, iki genç arasında yaşanan husumet, bıçaklı kavgayla sonuçlandı. Olayda 16 yaşındaki G.B. isimli genç, 19 yaşındaki A.K. tarafından bıçaklandı.

Kayseri\

Sokak Ortasında Dehşet Anları

Akşam saat 22.00 sularında Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Kızılırmak Caddesi'nde meydana gelen olayda, husumetli olduğu iddia edilen A.K. ve G.B. caddede karşılaştı. Başlangıçta sözlü olarak başlayan tartışma, kısa sürede kontrol edilemez hale gelerek fiziksel bir kavgaya dönüştü. Bu esnada A.K., yanında bulunan bıçakla G.B.'yi yaraladı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Çevredekilerin paniği ve ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı G.B., sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçmaya çalışırken polis tarafından kısa sürede yakalanan A.K. ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Yaşananların ardından olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Bu Yazıyı Paylaş