Kayseri'de korkunç kavga: İki kişi kanlar içinde kaldı
Kayseri'de iki grup arasındaki kavgada tabancayla vurulan Rıdvan T. ve Ümit D. yaralandı. Kaçan şüpheliler baba ve oğul polis tarafından yakalandı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi'nde dün öğleden sonra yaşanan olay, yürekleri ağızlara getirdi. İki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü başlayan sözlü tartışma, saniyeler içinde kontrolden çıkarak kanlı bir kavgaya dönüştü.

SİLAHLAR PATLADI, HERKES KAÇTI
Tartışmanın hararetlendiği sırada, M.R.Ş. isimli şahıs, yanında bulunan tabancayla Rıdvan T. ve Ümit D. isimli şahıslara kurşun yağdırdı. Silah seslerinin duyulmasıyla birlikte çevredeki vatandaşlar panik içinde kaçışırken, yaralılar olay yerinde kaldı. Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

KAÇAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI
Saldırının ardından M.R.Ş., babası M.Ş. ile birlikte 38 GS 3838 plakalı cipe binerek kayıplara karıştı. Ancak kaçışları uzun sürmedi. Polis ekiplerinin titiz takibi sonucunda şüpheliler, olay yerinden yaklaşık 300 metre uzaklıktaki Otak Sokak'ta kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan baba ve oğul, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Yağmur Çoban'ın ölümünde sevgilisi ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı
Kayseri, Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne ev sahipliği yapıyor
Kapadokya organik tarımında 30 aile, ekonomiye 7 milyon TL katkı sağlıyor
İspanya Başbakanı Sanchez, Kayseri'deki okula teşekkür mektubu gönderdi
Arnavutköy'de servis şoförü silahlı saldırıda yaşamını yitirdi
Kayseri'de üvey oğul babasını bıçakladı
