Asayiş

Kayseri'de polis, sınava yetişemeyen öğrencileri kurtardı

Kayseri'de polis ekipleri, LGS'ye geç kalan öğrencileri okullara yetiştirmek için seferber oldu. Gençler, sınav merkezine koşarak girmeyi başardı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Kayseri'de polis, sınava yetişemeyen öğrencileri kurtardı

Kayseri'de, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen merkezi sınava geç kalan öğrenciler için polis ekipleri harekete geçti.

Kayseri\

POLİS SEFERBER OLDU

Sınava yetişmeye çalışan adaylar, polis ekiplerinin sağladığı ekip otoları ve motosikletlerle okullara ulaştırıldı. Araçtan inen öğrenciler, sınav merkezine girmek için koşarak kapıların kapanmadan içeri girmeyi başardılar.

Kayseri\

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 13 Haziran 2026'da yapılan sınavda öğrencilerin geç kalmamaları için tüm ekiplerin seferber olduğunu belirtti. “Geleceğimizin teminatı gençlerimize sınavlarında başarılar dileriz” ifadeleriyle de gençlere destek verildi.

Kayseri\

Bu Yazıyı Paylaş