Kayserili Epstein isyan etti: Hayatımı etkiliyor
Kayserili Rıfat Özdemir, Epstein’e benzerliği nedeniyle insanların tuhaf bakışlarından rahatsız olduğunu söyleyerek,’’Beni o adama benzetmeyin. Hayatımı olumsuz etkiliyor’’ dedi.

55 yaşındaki Kayserili Özdemir, Epstein benzerliği nedeniyle başı dertte. İnsanların tuhaf bakışlarından rahatsız olan Özdemir ‘’İlk başta yeğenim benzetti ve "dayı sen Jeffrey Epstein'e çok benziyorsun' dedi. Epstein'in kim olduğunu ben bilmiyordum. Daha sonra haberlerden baktım ve sosyal medyadan kim olduğunu öğrendim. Ben öyle bir adama benzetilmek istemem. Beni o insanlara benzetmeyin. Ben normal işinde gücünde olan sade bir vatandaşım. Benzerlik olabilir. Benim ki şanssız bir olay. Bizde ona benzedik. Hayatımı olumsuz etkiledi. Yolda yürürken insanlar bana sert bakıyorlar. Sözel olarak bir şey yok ama bakışları insanı rahatsız ediyor. İnsanlar şaşırmış bir ses tonu ile 'Epstein'e benziyor' diyorlar. Bunu bana dediklerinde canım sıkılıyor. Çünkü hoş bir adam değil. Benzetilmek hoş bir şey değil" ifadelerini kullandı.
Epstein’e benzetilen Özdemir, "Halkımdan rica ediyorum. Lütfen beni Epstein'e benzetmesinler. Bu saatten sonra kendimde olabilecek bütün değişiklikleri yapmayı düşünüyorum ve yapacağım. Saç modelimi değiştireceğim, sakal bırakacağım. Bu durum gündemden düşene kadar biraz uğraşacağız. Ben sakal bırakmayı sevmem ama sakal bırakmayı düşünüyorum. Şimdiye kadar da hiç sakal bırakmadım. Saçlarıma değişik bir tarz vereceğim ve o adama benzemekten uzaklaşmaya çalışacağım. Yüz ifademi nasıl değiştireceğim bilmiyorum. Yüz kırışıklıklarım falan tamamen bire bir benziyor. Küfür eden veya laf atan olmadı ama sert bir imajla bakıyorlar. Bakışlarından ne söylediklerini hissedebiliyorum. Ben Epstein değilim. Kayseri'den böyle kötü adamlar çıkmaz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme
Yağmur Çoban'ın ölümünde sevgilisi ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı
Kayseri, Türkiye Kültür Yolu Festivali'ne ev sahipliği yapıyor
Kapadokya organik tarımında 30 aile, ekonomiye 7 milyon TL katkı sağlıyor
İspanya Başbakanı Sanchez, Kayseri'deki okula teşekkür mektubu gönderdi
Kayseri'de üvey oğul babasını bıçakladı
Özgür Özel, Kayseri'de iş insanlarıyla buluştu
