Kayserispor Asbaşkanı: Takımda kolej havası var
Kayserispor Asbaşkanı Tufan Koç, ligde lider olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Milli takımlara giden oyuncuların başarısına dikkat çeken Koç, taraftarlardan destek istedi.

Kayserispor Asbaşkanı Tufan Koç, takımın mevcut durumuna ve hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Ligin ilk 8 haftasında topladıkları 19 puanla liderlik koltuğunda oturduklarını belirten Koç, “Şu an lideriz. İnşallah sezon sonunda da aynı duyguyu yaşamak istiyoruz. Tabi ki hedefimiz şampiyonluk. Kendimizi bir an önce Süper Lig'e atmak” dedi.

Transferler ve Başarı İvmesi
Koç, yeni sezonda 18 futbolcu transfer ettiklerini ve bu transferlerin ardından takımın önemli bir ivme yakaladığını ifade etti. Teknik direktör Atila Karaoğlan'a da övgüler yağdıran Koç, “Atila hocamız, yeşil sahanın içerisinde inanılmaz güzel bir başarıyı yakaladı. Zaten biz kendisinin her zaman yanında ve arkasındayız. Başarılar da gelecek. Takımımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Milli Takımlara Giden Oyuncular ve Taraftar Desteği Talebi
Takımdan 5 futbolcu ve 2 teknik ekip personelinin milli takımlara davet edilmesinin büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Koç, bunun Kayserispor tarihinde ve 1. Lig'de nadir görülen bir durum olduğunu belirtti. Koç, taraftarlardan da takıma destek olmalarını isteyerek, “Şu anda lideriz. Bizim için güzel bir duygu. İnşallah bütün bu çabalarımızla olduğumuz yerdeki misafirlikten hemen dönmeyi arz ediyoruz. Buna inanıyoruz. Burada şehrimizden; takımımıza destek istiyor ve bekliyoruz” dedi. Futbolun ancak taraftarla yeşerdiğini sözlerine ekleyen Koç, ilk iç saha maçı olan Manisa FK karşılaşmasında stadın doldurulmasını umut ettiğini belirtti.
