Kazaya rağmen azimle sınava giren genç: Yürüteçle hayata tutundu
Nevşehir'de trafik kazası sonrası bacağına platin takılan Melih Şen, YKS'ye yürüteçle katılarak azmini gösterdi. Sınav günü gecikme ve kimlik unutma gibi anlar da yaşandı.

Nevşehir'de iki ay önce geçirdiği trafik kazası sonrası bacağına platin takılan Melih Şen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) azmini yürüteciyle sergiledi. Tedavi süreci devam eden Şen, sınavını gireceği 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'ne yürüteç eşliğinde gelerek, engellerin hayallerin önüne geçemeyeceğini gösterdi.

AZİM VE KARARLILIK VURGUSU
Özel bir hastanede gerçekleştirilen ameliyatla bacağına platin yerleştirilen Şen, bu zorlu sürece rağmen eğitiminden ödün vermedi. Sınav salonuna asansörle ulaşan genç öğrenci, geleceği için attığı bu adımda gösterdiği dirençle takdir topladı.
GECİKME VE UNUTKANLIK ANLARI
Bu sırada, sınav kapılarının kapanmasına saniyeler kala koşarak içeri giren bir öğrenci de dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca, kimliğini evde unutan bir genç ise motosikletli trafik polisinin desteğiyle zamanında sınava yetişti. Bu olaylar, sınav gününün kendine has heyecanını ve yaşananları gözler önüne serdi.



Bakmadan Geçme
YKS'de dereceye giren öğrenciler İstanbul Medipol Üniversitesi'ni tercih etti
Erdoğan YKS sonuçları için tebrik mesajı yayımladı
Adıyaman Belediyesi'nden YKS'de başarılı öğrencilere büyük destek
Hasan, konteynerde çalışarak YKS'de Türkiye 434'üncüsü oldu
İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan YKS tercihleri için ücretsiz danışma hizmeti
OBP İddiaları Meclis'te: Not Şişirme Skandalı Bakan Tekin'e Soruldu!
