Özarslan, hayatını kaybedenler için Keçiören’deki camilerde mevlid-i şerif okutulacağını duyurdu. İlçede duaların hayatını kaybeden öğretmen, öğrenciler ve tüm şehitler için edileceğini belirtti.
BU ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özarslan, Türkiye’nin bu zor süreci dayanışma içinde aşacağına inandığını dile getirdi. Gelecek yıl 23 Nisan’ın daha büyük bir coşku ve umutla kutlanacağına dikkat çekti.
ATATÜRK VE KAHRAMANLAR ANILDI
Başkan Özarslan, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli egemenliği emanet eden tüm kahramanları rahmet ve minnetle andığını ifade ederek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
ÇOCUKLARIN GÜLÜŞÜ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Özarslan, Keçiören’de her çocuğun mutlu olması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek mesajını tamamladı.




