Kedinin dükkandaki kuşlara saldırma anları güvenlik kamerasında kaydedildi
Samsun'da bir fotoğrafçı dükkanında, kedilerin kafesteki kuşlara saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İş yeri sahibi, bu durumdan endişeli.

Samsun'un Atakum ilçesinde bir fotoğrafçı dükkanında, kafesteki kuşlara kedinin saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kuşların isimleri Icardi ve Osimhen
İş yeri sahibi Ali Kalyoncu (34), kuşlarına Icardi ve Osimhen adını verdiğini belirterek, “Ben koyu bir Galatasaray taraftarıyım. Kuşlarıma sevdiğim oyuncuların adını koydum” dedi. Kalyoncu, havaların sıcak olması nedeniyle kapıları açık bırakmak zorunda kaldıklarını ve bu durumun kedilerin pusu kurmasına neden olduğunu ifade etti.

Kediler, kuşlara göz dikti
Ali Kalyoncu, kedilerin kuşlara saldırdığını ve bu durumun kendisini korkuttuğunu söyledi. “Kediler artık mamayı yemeye değil, Icardi ve Osimhen’e göz dikmeye başladılar. Ansızın kafesi yere düşürüyorlar” diye ekledi. Kalyoncu, kedilerin dükkanın içinde bile saklanarak kuşlara saldırdığını vurguladı.
Bakmadan Geçme
Ankara'da Kan Donduran İddia: Keçiören'de Kedilere İşkence ve Ölümler Mahallede Ayaklanma Yarattı!
Kedileri Besleyen Kadın Sokaktan Geçmek İsteyen Vatandaşa Engel Oldu
Cezaevinde Ajan Kedi Yakalandı
Sosyal Medya Ayağa Kalktı, O Şüpheli Yakalandı
Bolu'da bankada kedi düşmesi: Kahkahalarla karşılandı
İzmir’de 33 ölü kedi soruşturmasında yeni gelişme
