Kemer Country Club, padel turnuvasına ev sahipliği yaptı
Kemer Country Club, 26-27 Eylül tarihlerinde Tektaş Watches Jewellery Premium Padel Tournament'a ev sahipliği yaptı. Spor, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katıldığı turnuvada Hasan Akçakayalıoğlu ve Murat Gürel şampiyon oldu.

İstanbul’un önde gelen yaşam ve spor merkezlerinden Kemer Country Club, 26-27 Eylül tarihleri arasında Tektaş Saatçilik sponsorluğunda TEKTAŞ Watches Jewellery Premium Padel Tournament’a ev sahipliği yaptı. Spor, saat, sanat ve cemiyet hayatından tanınmış simaları bir araya getiren turnuva, iki gün boyunca heyecan dolu anlara sahne oldu.

Turnuvada ünlü isimler buluştu
Tektaş Saatçilik bünyesindeki Audemars Piguet İstanbul Butik’in seçkin davetlileri ile Kemer Country Club üyelerinin katıldığı etkinlikte, üç farklı padel kortunda eş zamanlı olarak mücadeleler yaşandı. Misafirler için özel olarak hazırlanan 'lounge' alanları ise keyifli bir atmosfer sundu. Organizasyona sanat, iş ve spor dünyasından Revna Demirören, Erdoğan Demirören, Yelda Demirören Kalyoncu & Haluk Kalyoncu, Nihat Özdemir, Berrak ve Nezih Barut, İbrahim Barut, Merve ve Cem Bilginer, Alpin ve Hikmet Albayrak, Burcu Esmersoy, Çağlar Ertuğrul, Mert Yazıcıoğlu, Atiba Hutchinson, Uğur Demirok, Doğan Alemdar, Doruk Karahan, Emir Bursa, Hasan Akçakayalıoğlu, Murat Gürel ve Rachel Araz Kiresepi gibi tanınmış isimler katıldı.

Padelin yükselişi ve sporcuların görüşleri
26-27 Eylül tarihlerinde düzenlenen turnuvada şampiyonluğa Hasan Akçakayalıoğlu ve Murat Gürel ulaştı. İbrahim Barut ve Doruk Karahan finalist olurken, üçüncü sırayı Ömer Gökçek ve Emir Bursa elde etti. Eski Beşiktaşlı futbolcu Atiba Hutchinson ve Uğur Demirok'un yer aldığı takım ise Centilmenlik Kupası'nı kazandı. Belgrad Ormanı'nın doğal güzellikleri içinde yer alan Kemer Country Club, güçlü topluluğu ve dünya standartlarındaki spor olanaklarıyla etkinliğe mükemmel bir zemin hazırladı. Nihat Özdemir, padele verilen önemin arttığını ve Türkiye'de bu sporun gelişiminin sürdüğünü belirterek, “Padel dünyada çok ileri gitti. Türkiye’de de geri kalmıyor. Padelin hızla geliştiğini görüyorum. Her tarafta yeni tesisler yapılıyor. Yeterli mi, değil. Daha çok tesis yapmamız lazım. Yeni sporcular yetiştirmemiz lazım. Padele önem verildiğini görüyorum ve bundan mutluluk duyuyorum. Çok iyi oyuncular yetişecek. Böyle turnuvalar da padele önemli katkılarda bulunacak.” dedi. Eski futbolcu Uğur Demirok ise padele yönelen futbolculara dikkat çekerek, “Futbolu bıraktıktan sonra bizim için çok güzel oluyor. Böyle kaliteli ve güzel organizasyonlara sağ olsunlar, davet ediyorlar. Buralara keyif katmaya çalışıyoruz. Atiba ile sürekli oynuyoruz. Padelde de takım olmak çok önemli.” diye konuştu. Beşiktaş'ın file bekçisi Doğan Alemdar da futbol dışında padel oynamanın keyifli olduğunu dile getirirken, Atiba Hutchinson ise padele olan tutkusunu ve sürekli daha iyi olma isteğini vurguladı.
