Keşan'daki cinayetin şüphelisi, yurt dışına kaçarken yakalandı
Keşan'da cinayet işleyen E.S., yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Metin Budak'ın ölümüne neden olan şüpheli, cinayette kullanılan silahı da çöpte bıraktı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde, Metin Budak'ı (41) evinin önündeki otoparkta tabancayla vurarak öldüren E.S. (26), yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken Havsa ilçesinde yakalandı.

CİNAYETİN DETAYLARI
Olay, dün saat 19.00 sıralarında Yeni Mahalle Bülent Ecevit Caddesi'nde meydana geldi. İnşaat ustası olan evli ve 3 çocuk babası Metin Budak, iş dönüşü park halindeki 34 YZS 43 plakalı minibüsünü evinin önündeki otoparka bırakıyordu. Bu sırada E.S., minibüsün yanına gelerek belinden çıkardığı tabancayla açık olan camdan 6 el ateş etti. Budak, göğsüne isabet eden mermilerle ağır yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

YAKALANMA ANI
Yaralı Budak, yakınları ve komşuları tarafından özel bir araçla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından E.S.'nin yakalanması için polis çalışma başlattı. E.S., Edirne’ye gitmek üzere bindiği takside Havsa ilçesinde polis uygulama noktasında yakalanarak gözaltına alındı. Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu belirtildi. E.S., işlemleri tamamlandıktan sonra Keşan’a getirildi.

SİLAH BULUNDU
Polis, cinayette kullanılan silahı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir çöp konteynerinde buldu. E.S.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, Metin Budak'ı aileleri arasındaki husumetten dolayı öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Bakmadan Geçme
Gaziantep'te eşini öldüren kişi sokakta rastgele ateş açtı
Gaziantep'te eşini öldüren şahıs sokakta rastgele ateş açtı
Kayıp Ayşegül Yaşar'ın cesedi ormanda bulundu
Çifteler'de bıçaklı kavgada iki kişi tutuklandı
Eşinin ölümü şüpheli bulunan kadının Yunanistan sınırında yakalandı
Oto galericisi bıçaklanarak öldürüldü
