Gündem

Kılıç'tan Yüreğir'deki hukuksuzluğa tepki

CHP'li Kılıç, Yüreğir'deki seçim kararına karşı hukuki süreç başlatacaklarını belirterek, iktidarın halkın iradesine müdahale ettiğini ifade etti.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Kılıç'tan Yüreğir'deki hukuksuzluğa tepki

CHP Grup Başkanvekili Sevda Erdan Kılıç, Yüreğir Belediye Başkan Vekilliği seçimiyle ilgili verilen karara itiraz etti. Kılıç, “Hukuken sonuna kadar sürecin takipçisiyiz” dedi.

Yüreğir'de haksızlık yaşanıyor

Kılıç, Yüreğir'deki seçimle ilgili, Yüreğir halkının iradesinin gasbedildiğini öne sürdü. İktidarın Adanalıların oylarını sindiremediğini belirten Kılıç, “CHP, bu hukuksuzlukların karşısında duracak” ifadelerini kullandı.

Hukukun güvencesi yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ise iktidarın kamu kurumları üzerindeki baskılarını eleştirerek, “İktidar halktan korkmaktadır” dedi. Sarıbal, bu durumun hukukun ve demokrasinin gasbedilmesi olduğunu vurguladı.

Bu Yazıyı Paylaş