Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e telefon! Ulaşamayınca mesaj gönderdi
CHP’de “mutlak butlan” tartışmaları sürerken Kemal Kılıçdaroğlu’nun, amcasını kaybeden Özgür Özel’i telefonla aradığı ancak ulaşamayınca taziye mesajı gönderdiği öğrenildi. Gelişme parti kulislerinde yeni bir dikkat çekici temas olarak yorumlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde mahkemenin “mutlak butlan” kararı sonrası yaşanan gerilim devam ederken, Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel arasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in amcası Necati Özel’in hayatını kaybetmesinin ardından, Kemal Kılıçdaroğlu’nun taziye için Özel’i telefonla aradığı belirtildi. Ancak Özel’in cenaze programı nedeniyle Manisa’da bulunması sebebiyle görüşmenin gerçekleşmediği öğrenildi.
Kılıçdaroğlu mesaj gönderdi
AKP’ye yakınlığıyla bilinen TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik’in aktardığı bilgilere göre, Kılıçdaroğlu telefonla ulaşamadığı Özgür Özel’e daha sonra taziye mesajı gönderdi. CHP’de son günlerde karşılıklı açıklamalar ve sert siyasi polemikler yaşanırken, taziye telefonu parti kulislerinde dikkat çeken bir gelişme olarak değerlendirildi.
CHP’de gözler yeni süreçte
Mahkemenin verdiği “mutlak butlan” kararının ardından CHP’de yönetim tartışmaları derinleşirken, Parti Meclisi, grup toplantıları ve kurultay sürecine ilişkin belirsizlik sürüyor. Özgür Özel cephesinin karara karşı siyasi ve hukuki mücadele hazırlığında olduğu belirtilirken, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ise parti içi temaslarını sürdürdüğü ifade ediliyor.
Bakmadan Geçme
Kılıçdaroğlu, Altılı Masa'nın kurulmasını savundu
Özgür Özel'den DEM Parti'nin Tepkisi Sonrası Öcalan ve Demirtaş Açıklaması!
Özgür Özel, Öcalan ve Demirtaş'ı karşı karşıya getirme niyetinde değil
Özgür Özel fabrika işçileriyle buluştu
Özgür Özel, dün börek ikramını reddettiği üyeyle kahvaltı yaptı
Özel’den adaylık mesajı! Yavaş formülü nasıl olacak?
