Kırıkkale'de 20 yıl hapis cezası olan firari yakalandı
Kırıkkale'de cezaevinden firar eden M.T., polis ekiplerince yakalanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Suçlu, 20 yıl hapis cezası ile aranıyordu.

Kırıkkale'de, çeşitli suçlardan dolayı 20 yıl 1 ay 28 gün hapis cezası bulunan M.T. isimli firari, polis ekipleri tarafından yakalandı.
Gözaltına alma operasyonu
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yönlendirmesi ile aranan şahısların tespit edilmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çabalar sonucunda, 'gece vakti yağma', 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' ve 'hükümlü veya tutuklunun kaçması' gibi suçlardan kesinleşmiş 20 yıl 1 ay 28 gün hapis cezası bulunan M.T.'nin yer tespiti yapıldı.
Sorgulama ve cezaevine teslim
Operasyon sonucunda yakalanan M.T., emniyetteki işlemlerinin sona ermesinin ardından ceza infaz kurumuna gönderildi. Yetkililer, bu tür operasyonların suçlularla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

