Kocamaz, Mersin'deki belediye operasyonlarını eleştirdi
Burhanettin Kocamaz, Mersin'deki belediye operasyonlarına ilişkin olarak adaletin sağlanması ve masumiyet karinesine vurgu yaptı. Operasyonları üzüntüyle karşıladığını belirtti.

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile iki belediye başkanının gözaltına alınmasını üzüntüyle karşıladı.
Hukuk devleti vurgusu
Kocamaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Mersin’de gerçekleştirilen belediye operasyonlarına dikkat çekti. “Hukuk devleti ilkesinin gereği olarak, yargı karşısında hiç kimse ayrıcalıklı değildir ve olmamalıdır” diyen Kocamaz, masumiyet karinesinin önemini vurguladı.
Adaletin sağlanması gerektiğini belirtti
Kocamaz, soruşturmaların tarafsız ve titiz bir şekilde yürütülmesinin gerekliliğine de dikkat çekerek, “Adaletin gecikmeden, eksiksiz ve herkese eşit şekilde tecelli etmesi dileğiyle” ifadesini kullandı. Ayrıca, masum olanların mağduriyet yaşamadan normal hayatlarına dönmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.
Bakmadan Geçme
Mersin'de mobilya mağazasında yangın: Kolonlar kaldı
Türkoğlu fon krizi soruşturmasını sorguladı
Mersin'deki YENİ Parti Seçiminde Havaya Ateş Açan Emekli Polis Tutuklandı
Arıkan: Hukuk iktidara af mekanizması değil
Mersin'de havaya ateş açan emekli polis tutuklandı
Öztekin Apartmanı davasında bilirkişi raporu bir yılı geçti
