Asayiş

Konya'da bıçaklı kavga: Bir genç yaralandı

Konya'da bir genç, tartıştığı kişi tarafından bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli hakkında soruşturma sürüyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Konya'da bıçaklı kavga: Bir genç yaralandı

Konya'da, bir genç bıçakla yaralandı. Olay, saat 23.30 sıralarında Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde meydana geldi.

Konya\

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

H.B. isimli genç, belirlenemeyen bir nedenle Y.C. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda, Y.C. H.B.'yi sırtından bıçakla yaraladı. Yaralı genç kanlar içinde yere yığılırken, çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Konya\

POLİS ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralı H.B.'yi ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın ardından kaçmaya çalışan Y.C. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Konya\Konya\Konya\

Bu Yazıyı Paylaş