Konya'da gece yarısı evi alevlere teslim etti: 6 kişi etkilendi
Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangında altı kişi dumandan etkilendi. Kullanılamaz hale gelen evdeki yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir apartmanın üçüncü katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak, yaşanan olayda altı kişi dumandan etkilendi.

Yangın gece yarısı başladı
Alaylar 1 Mahallesi 152168 Sokak'ta bulunan beş katlı bir apartmanın üçüncü katında, saat 02.30 sularında Osman Y.'ye ait evin çocuk odasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sardı. Durum üzerine ev sakinleri hızla dışarı çıkarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Apartman sakinleri de olası bir tehlikeye karşı tahliye edildi.

Dumandan etkilenenlere müdahale
Yangın sırasında apartman sakinlerinden altı kişi dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri, etkilenen kişilerden üçüne olay yerinde müdahale ederken, diğer üçü ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın söndürülürken, evin kullanılamaz hale geldiği belirtildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı.
