Kozcağız'da berber cinayeti: Borç yüzünden vuruldu
Bartın'da berber Murat Barışık, köylüsü Ö.Ç. tarafından başından vurularak öldürüldü. Olayın borç nedeniyle yaşanan bir tartışma sonucu gerçekleştiği belirtildi.

Bartın'ın Kozcağız beldesinde ölü bulunan berber Murat Barışık'ın (35) cinayetiyle ilgili olarak köylüsü Ö.Ç. (21) gözaltına alındı.

Olayın detayları
Barışık'ın başından tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Ö.Ç.'nin, Barışık'tan 650 bin TL'ye motosiklet aldığı ve bu borcu ödeyemediği için aralarında tartışma yaşandığı ifade ediliyor. Cinayetin, bu borç yüzünden işlendiği iddia ediliyor.

İlk tespitler
Olay, 2 gün önce Ustaoğlu köyünde meydana geldi. Köprünün üzerinde kan izleri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine giden sağlık ve jandarma ekipleri, Barışık'ın cansız bedenini köprünün altında buldu. Barışık'ın cenazesi daha sonra toprağa verildi.

Bakmadan Geçme
Kozcağız'da berber Murat Barışık başından vurulmuş halde bulundu
2 kız çocuğunun müstehcen görüntülerini yayınlayan 2 kişi tutuklandı
Bartın'da 100 yıllık demircilik geleneği sona yaklaşıyor
Bartın'da tüfekle vurulan gurbetçi, 4 ay sonra hayatını kaybetti
Bartın'da kaybolan emlakçı Hakan Aydın, Bartın Irmağı kenarında ölü bulundu
13 yaşındaki çocuğa yönelik akılalmaz olay:İstismar eden 33 kişi tutuklandı
