Asayiş

Küçükçekmece'de boşaltılan sitede hurda yangını: İtfaiye hızla müdahale etti

Küçükçekmece'de kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan sitede hurda malzemeleri tutuştu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, yaralı bulunmadığı ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Küçükçekmece'de boşaltılan sitede hurda yangını: İtfaiye hızla müdahale etti

Küçükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi nedeniyle boşaltılmış bir sitede çıkan hurda malzemesi yangını, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Küçükçekmece\

BOŞ SİTEDE KORKU DOLU ANLAR

Gültepe Mahallesi Şehit Özgür Güven Caddesi'ndeki olay, saat 20.00 sularında meydana geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında daha önce sakinlerinin tahliye edildiği sitede biriken hurda malzemelerde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, çevredeki vatandaşların paniğine neden oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık görevlileri ve polis sevk edildi.

Küçükçekmece\

YARALI YOK, SORUŞTURMA BAŞLADI

İtfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale ederek alevlerin daha fazla yayılmasını engelledi ve kısa sürede kontrol altına aldı. Yapılan ilk kontrollerde yangın nedeniyle herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı tespit edildi. Olayla ilgili olarak yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlatıldı.

Küçükçekmece\Küçükçekmece\

Bu Yazıyı Paylaş