Küresel Sumud Filosu: Gazze'ye doğru ilerlerken dronlar tespit edildi
Gazze'ye insani yardım götürmeyi amaçlayan Küresel Sumud Filosu, yolculuğu sırasında çok sayıda dronun uçuşunu tespit etti. Filo, Yunanistan'daki gemilerle birleşerek Gazze'ye ulaşmayı hedefliyor.

Gazze Şeridi'ne uygulanan ablukayı delmeyi hedefleyen Küresel Sumud Filosu, yolculuğuna devam ediyor.
DRON GÖZLEMLERİ
Akşam saatlerinde filonun üzerinde çok sayıda dronun uçuş yaptığı gözlemlendi. Organizatörler, bu durumun gemidekilerin güvenliği için endişe yarattığını dile getirdi. Ekiplerin durumu yakından takip ettiği ve gelişmeleri belgelemek için ortaklarla koordineli çalıştığı belirtildi.
İNSAN HAKLARI AKTİVİSTİNİN ANLATIMI
"Alma" adlı gemide bulunan insan hakları aktivisti Yasemin Acar, 1-1.5 gün içinde Yunanistan'daki 6 gemiyle birleşerek Gazze'ye doğru ilerleyeceklerini söyledi. Acar, tek amaçlarının Gazze'ye ulaşmak olduğunu vurguladı.
Bakmadan Geçme
Netanyahu'ya tepki sosyal medyada gündem oldu
Güler: Belediyeler vizyonsuz, her gün bir başkan anılıyor
Macron, Gazze barış planını eleştirdi ve insani yardıma dikkat çekti
Guterres: Gazze'de eşi benzeri görülmemiş bir yıkım yaşandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e karşı daha fazla baskı çağrısı yaptı
İstanbul anneleri, Gazze'deki çocuklar için kermeste bir araya geldi
