Kütahya'da dairede çıkan yangın söndürüldü
Kütahya'da bir apartmanın birinci katındaki dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayda yaralanan olmazken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Kütahya'nın Alipaşa Mahallesi Ebeler Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanın birinci katındaki dairede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Ekipler hızla olay yerine ulaştı
Daireden yükselen alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına alıp söndürdü.

Olayda yaralanan olmadı
Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, çevrede kısa süreli bir panik oluştu. Polis ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.




Bakmadan Geçme
Başakşehir'de depoda çıkan yangın kontrol altına alındı
Bursa'da yanan tekstil fabrikası kullanılamaz hale geldi
Mudurnu'da yangın 2 katlı evi kullanılamaz hale getirdi
Hatay'da sağanak: Okulda mahsur kalan öğrenciler kurtarıldı
Adapazarı'nda işçi konteynerlerinde yangın: 1 yaralı
Zonguldak'taki AVM yangınında 1 kişi dumandan etkilendi
