Louvre soygununda flaş gelişme: İki şüpheli suçunu kısmen itiraf etti
Louvre Müzesindeki soygunla ilgili olarak gözaltına alınan iki şüpheli, suçlarını kısmen itiraf etti. Çalınan mücevherler ise henüz bulunamadı.

Fransanın başkenti Paristeki Louvre Müzesinde gerçekleşen mücevher soygunuyla ilgili olarak gözaltına alınan iki şüpheli, suçlarını kısmen itiraf etti.
SUÇLAMALARLA YÜZLEŞİYORLAR
Paris Savcısı Laure Beccuau, düzenlediği basın toplantısında, şüphelilerin hırsızlık planının bazı aşamalarında yer aldıklarını kabul ettiklerini ancak tüm suçlamaları kabul etmediklerini aktardı. Beccuau, şüphelilerin ‘örgütlü hırsızlık’ ve ‘suç örgütü kurma’ suçlamalarıyla ön soruşturma kapsamında yakalandıklarını ve geçici olarak gözaltında tutulacaklarını belirtti.
ÇALINAN MÜCEVHERLER HENÜZ BULUNAMADI
Savcı, çalınan mücevherlerin henüz bulunmadığını ifade ederek, bu parçaların artık satılamaz durumda olduğunu vurguladı. Kim olursa olsun, çalınmış malı gizleme suçunu işleyeceklerini belirten Beccuau, mücevherlerin geri teslimi için bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.

