Mahmut Arıkan, operasyon görüntülerinin paylaşımına tepki gösterdi
Mahmut Arıkan, operasyon görüntülerinin mahrem alanlardan paylaşılmasına sert tepki gösterdi ve bağımsız bir soruşturma talep etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, operasyonlar sırasında evlerin mahrem alanlarında çekilen görüntülerin medya ve sosyal medya hesaplarında paylaşılmasına sert tepki verdi.
Görüntülerin paylaşımı ahlaki değil
Arıkan, bu durumun masumiyet karinesini ve özel hayatın gizliliğini ihlal ettiğini belirterek, “Operasyonlarda mahrem alanlardan çekilen görüntülerin servis edilmesi; ne adaletle ne ahlakla ne vicdanla ne de hukukla bağdaşır” ifadelerini kullandı. Ayrıca, ilgili bakanlıklar ve yetkili kurumların sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.
Bağımsız soruşturma talebi
Arıkan, görüntülerin nasıl çekildiği, kimler tarafından sızdırıldığı ve hangi sebeplerle paylaşıldığına dair bağımsız ve kapsamlı bir soruşturma başlatılmasını istedi. Bu durumun devlet ciddiyetini zedeleyeceğini belirten Arıkan, görüntülerin paylaşımında görev alanların yargı önüne çıkarılmasını talep etti.
Bakmadan Geçme
Saadet’ten kademeli emeklilik çağrısı! EYT sonrası insanlar ötekileştirildi
Arıkan'dan fon krizi tepkisi: Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu
Arıkan: Hukuk iktidara af mekanizması değil
Arıkan: Yakında büyük yolsuzluklar ortaya çıkacak
Arıkan'dan Şanlıurfa depremi sonrası geçmiş olsun mesajı
Mahmut Arıkan, fon soruşturmasında şeffaflık talep etti
