Asayiş

Makas atan sürücüye 90 bin lira ceza kesildi

Ankara'da trafikte makas atarak tehlikeli manevralar yapan lüks spor otomobil sürücüsüne 90 bin lira ceza kesildi. Sürücünün ehliyetine iki ay el konulurken, aracı da 60 gün trafikten men edildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Makas atan sürücüye 90 bin lira ceza kesildi

Ankara'da lüks bir spor otomobilin sürücüsüne, trafikte tehlikeli manevralar yaparak makas attığı gerekçesiyle 90 bin lira idari para cezası kesildi. Sürücünün bu hareketleri, bir cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Makas atan sürücüye 90 bin lira ceza kesildi 1

Trafikte tehlikeli ilerleyiş

Olay, dün saat 16.30 sularında Gölbaşı ilçesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı'nda meydana geldi. Makas atarak trafikte tehlikeli bir şekilde ilerlediği belirlenen lüks spor otomobil, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin dikkatini çekti. Ekiplerin takibi sonucu durdurulan aracın sürücüsü A.C.'ye, Karayolları Trafik Kanunu'nun 46/2-G maddesi uyarınca idari para cezası uygulandı.

Ehliyete ve araca el konuldu

Yapılan denetimler sonucunda sürücü A.C.'ye 90 bin lira para cezası kesilirken, ehliyetine ise iki ay süreyle el konulduğu bildirildi. Ayrıca, aracın 60 gün boyunca trafikten men edildiği de gelen bilgiler arasında yer aldı. Bu tür tehlikeli sürüşlerin trafikte ciddi kazalara yol açabileceği vurgulandı.

Bu Yazıyı Paylaş