Malatya'da hurda geri dönüşüm alanında yangın paniği: 3 saatte kontrol altına alındı
Malatya'da bir hurda geri dönüşüm alanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında can kaybı yok, ancak maddi hasar büyük.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, Mahrukatçılar Sitesi'nde bulunan bir hurda geri dönüşüm alanında meydana gelen yangın, kısa sürede büyüyerek çevrede paniğe yol açtı.

YANGININ SEBEBİ BELİRSİZ
Gece saatlerinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, hurda yığınları arasında alevlenerek plastik, kağıt ve diğer yanıcı malzemeleri de etkisi altına aldı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangının büyümesini önlemek için yoğun bir mücadele verdi ve yaklaşık 3 saat süren çalışmalar sonucu alevleri kontrol altına almayı başardı.

MADDİ HASAR YAŞANDI
Yangın nedeniyle can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, hurda geri dönüşüm alanı ve çevredeki iş yerlerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedenini belirlemek üzere olayla ilgili inceleme başlatıldı. Yangının etkisiyle gökyüzünü kaplayan yoğun duman, çevredeki vatandaşlar arasında korkuya neden oldu.




Bakmadan Geçme
İtfaiye, Kağıthane'de çatıya sıçrayan yangını söndürdü
Mersin'de tütün deposunda büyük yangın
Malatya'da sağanak sonrası çevre yolu sular altında kaldı
Seyir halindeyken alev aldı! Araçtan geriye hurda yığını kaldı
Arnavutköy'de çiçekçi dükkanı yangında kullanılamaz hale geldi
Tekstil atölyesindeki yangın bitişik binaya sıçradı
