Maltepe'de kafeye ateş açan şüpheliler yakaladı: Dram dolu bir olay
Maltepe'de bir kafeye kurşun yağdıran iki şüpheli, Yalova'ya kaçtıktan sonra yakalandı ve tutuklandı.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, bir kafeteryanın önünde havaya ateş eden ve bir hafta sonra aynı kafeye kurşun yağdıran iki şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
16 Eylül'de saat 22.25 sıralarında meydana gelen olayda, motosikletle kafeteryanın önüne gelen iki kişi, içerisi kalabalıkken havaya ateş açtı. Bu anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Müşteriler arasında panik yaşanırken, güvenlik güçleri soruşturmayı derinleştirdi.

YALOVA'YA KAÇTILAR, POLİSİ ATIŞA GEÇİRDİ
24 Eylül Çarşamba günü, aynı kafeteryanın önüne tekrar gelen motosikletli şüpheliler bu kez kafeyi kurşunladıktan sonra olay yerinden kaçtılar. Olay yeri incelemesinde iş yerine 3 kurşun isabet ettiği belirlendi. Şüphelilerin Yalova'ya kaçtığı tespit edilince, polis ekipleri harekete geçti ve adresleri belirlenen iki şüpheli yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan işlemler sonucunda, E.B. (25) ve T.K. (24) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bakmadan Geçme
Üsküdar ve Beykoz'da haraç için ev kurşunlayan 4 kişi tutuklandı
Maltepe'de uyuşturucu satıcısı tutuklandı
İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı operasyonda 8 kişi yakalandı
İzmir'de oto galeri kurşunlama davasında şok gelişme: 2 şüpheli tutuklandı
Maltepe'de motosiklet hırsızlığı şebekesine darbe
Maltepe'de boğaz turu ile komşuluk bağları güçlendi
