Gündem

Manavgatlı güreşçi Müslüm Berat Aslan, Türkiye şampiyonu oldu

Manavgatlı güreşçi Müslüm Berat Aslan, Çorum'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda Gençler kategorisinde şampiyon olurken, Büyükler kategorisinde ikinci oldu.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Manavgatlı güreşçi Müslüm Berat Aslan, Türkiye şampiyonu oldu

(ANTALYA)- Manavgat Belediyesi Güreş Kulübü'nün yetenekli sporcusu Müslüm Berat Aslan, Çorum'da gerçekleştirilen İşitme Engelliler Yıldızlar, Gençler, Büyükler Serbest ve Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'ndan iki madalya ile döndü.

Manavgatlı güreşçi Müslüm Berat Aslan, Türkiye şampiyonu oldu 1

TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU VE İKİNCİLİK

16-18 Haziran 2026 tarihlerinde düzenlenen şampiyonada, Müslüm Berat Aslan, Gençler Serbest Güreş 65 kilogram kategorisinde Türkiye Şampiyonu unvanını kazanırken, Büyükler Serbest Güreş 65 kilogram kategorisinde de Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı. Aslan, bu başarılarıyla adını duyurmayı başardı.

Manavgatlı güreşçi Müslüm Berat Aslan, Türkiye şampiyonu oldu 2

AVRUPA ŞAMPİYONASI HAZIRLIĞI

Müslüm Berat Aslan, Avrupa Gençler Serbest Güreş Şampiyonası Milli Takım Hazırlık Kampı'na katılacak ve burada Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmek için hazırlık sürecini tamamlayacak. Aslan'ın, Avrupa Şampiyonası'nda Manavgat ve Türkiye adına en iyi performansı sergilemesi bekleniyor.

Bu Yazıyı Paylaş