Manisa'da DEAŞ operasyonu: 4 kişi tutuklandı, silah ve yasaklı materyaller ele geçirildi
Manisa merkezli DEAŞ operasyonunda 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Operasyonda silah ve yasaklı yayınlar da ele geçirildi.

Manisa merkezli DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

DEAŞ FAALİYETLERİNE DARBE
DEAŞ silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, 9 Ocak'ta Manisa merkez ile Soma ilçesi, Bursa, Kahramanmaraş, İzmir ve Hatay'da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.
ADRESLERDE SİLAH VE DİJİTAL MATERYAL BULUNDU
Operasyonlarda A.S. (24), Y.Ç. (31), T.Ç. (26), E.E. (34), N.B. (22), M.D. (33) ve N.A.S. (41) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 1 tüfek, 2 kama ile çok sayıda yasaklı yayın ve dijital materyal ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 3 kişi ise serbest kaldı.
Bakmadan Geçme
Şanlıurfa'da DEAŞ'a yönelik operasyonda 7 tutuklama
DEAŞ'a finans sağlayan 14 kişi gözaltına alındı
30 ilde DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 104 kişi gözaltına alındı
30 ilde DEAŞ'a yönelik büyük operasyon: 119 gözaltı
MİT, DEAŞ'ın sözde Türkiye vilayeti sorumlusunu yakaladı
Sakarya'da DEAŞ'a yönelik operasyon: 1 tutuklama
