Manisa'da dehşet anları: Bariyerlere çarpan otomobil alev topuna döndü, sürücü son anda kurtuldu
Manisa Kırkağaç'ta bariyerlere çarpan otomobil alev aldı. Sürücü son anda kurtulurken, araç kullanılamaz hale geldi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaşanan ve yürekleri ağızlara getiren bir kaza, trafiğin bir anda kabusa dönüştüğü anlara sahne oldu. Nurgül Çelik idaresindeki 34 HPR 535 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere şiddetle çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın ön kısmında başlayan yangın, saniyeler içinde otomobili tamamen sardı.

ALEVLER İÇİNDE KISA SÜREDE KÜL OLDU
Olay, saat 15.00 sularında Kırkağaç-Akhisar Karayolu Bakır Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücü Nurgül Çelik, mucizevi bir şekilde araçtan zamanında çıkmayı başararak alevlerin arasında kalmaktan kurtuldu. Ancak, otomobil alevlerin kontrol altına alınması için itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar tamamen yanarak hurdaya döndü.

HAfif SIyrıklarla ATLATTI AMA SORUŞTURMA BAŞLADI
Kaza yerine hızla intikal eden jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri, yangını söndürme ve güvenlik önlemleri alma çalışmalarını yürüttü. Elde edilen ilk bilgilere göre, sürücü Çelik'in kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi. Bu dehşet verici kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.
Bakmadan Geçme
Polis memurunun şehit olduğu kazada sürücü tutuklandı
15 yaşındaki Yağmur'un ölümünde MHP'li eski başkanın kızı sanık
Trafik kazasında inceleme yapan polis memuru şehit oldu
Bisiklete çarpan sürücüye 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi
Eyüpsultan'da motosiklet kazası sanığı ilk kez hakim karşısında
Kayseri'de yayalara çarpan otomobil sürücüsü yakalandı
