Manisada 83 yapı, Sındırgı depreminden etkilendi
Balıkesirin Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde deprem yaşandı Manisada 83 yapı hasar gördü ve 42 kişi sağlık hizmeti aldı.

Balıkesirin Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem, Manisada da hissedildi ve il genelinde çeşitli hasarlar oluştu. Yetkililer, depremin ardından hızlı bir şekilde müdahale ederek hasar tespit çalışmalarını başlattı. Toplamda 83 yapının etkilendiği belirlenirken, bu durum depremin bölgedeki yıkıcı etkisini gözler önüne serdi.

HASEAR TESPITLERI
Yapılan ilk incelemelerde, Manisanın farklı ilçelerinde hasar dağılımı netleşti. Demircide 16, Gördeste 47, Köprübaşında 7, Kırkağaçta 3, Turgutluda 1, Şehzadelerde 1, Saruhanlıda 2, Selendide 2, Akhisarda ise 3 yapı ile 1 ağıl hasar gördü. Afet Hasar Tespit Grubu, 6 ekip ve 18 personelle sahada çalışmalarını sürdürüyor.
SAĞLIK DURUMU
Deprem sonrasında il genelinde 42 vatandaş, sağlık kuruluşlarına başvurdu. Bu başvuruların detayları henüz tam olarak açıklanmasa da, depremin insan sağlığına olan etkisi göz ardı edilemez ve gerekli önlemler devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Kahramanmaraş depremlerinin ardından inşa çalışmaları hızla sürüyor
Manisa'da uyuşturucu operasyonlarında 86 bin 654 hap ele geçirildi
Prof. Dr. Kılıç, depreme dayanıklı yapılar için zemin uyumuna dikkat çekti
Vanuatu açıklarında arka arkaya iki deprem kaydedildi
Manisa'daki akü fabrikasında yangın kontrol altına alındı
Tibet'te 7 büyüklüğünde deprem: 16 can kaybı
