Asayiş

Mantar toplarken kaybolan yaşlı adam, Dikenli Dere'de cansız bulundu

Beypazarı'nda mantar toplamak için yaylaya giden ve kaybolan 79 yaşındaki Arif Uysal'ın cansız bedeni Dikenli Dere bölgesinde bulundu. Otopsi için Adli Tıp'a gönderildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Mantar toplarken kaybolan yaşlı adam, Dikenli Dere'de cansız bulundu

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, mantar toplamak amacıyla çıktığı yayladan geri dönmeyen 79 yaşındaki Arif Uysal'ın cansız bedeni bulundu.

UMUTLAR SONA ERDİ

Karaşar Mahallesi sakini Arif Uysal, geçtiğimiz 12 Haziran tarihinde Çukurören Yaylası'na mantar toplamak için gitmiş ve bir daha haber alınamamıştı. Yakınlarının endişeli bekleyişi ve jandarmaya yapılan ihbar üzerine bölgede kapsamlı bir arama kurtarma operasyonu başlatıldı. Jandarma, AFAD ekipleri ve gönüllülerin katıldığı çalışmalarda, kayıp Uysal'dan günlerdir iz bulunamıyordu.

DİKENLİ DERE BÖLGESİNDE BULUNDU

Bugün ise umutların tükenmeye başladığı noktada, Dikenli Dere bölgesinde Arif Uysal'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bulunan cansız beden, ölüm nedeninin net bir şekilde belirlenmesi amacıyla otopsi işlemleri için Ankara Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olay, bölgede büyük üzüntüye neden oldu.

Bu Yazıyı Paylaş