Asayiş

Marmaris'te optik mağazasına düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişi tutuklandı

Marmaris'teki optik mağazasına düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı. Soruşturma devam ediyor ve yeni isimlere ulaşıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Marmaris'te optik mağazasına düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişi tutuklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir marinada bulunan optik mağazasına yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı. Ancak yapılan geniş çaplı soruşturma neticesinde, toplamda 9 kişi tutuklandı.

Marmaris\

SALDIRI PLANLIYDI

29 Mart'ta meydana gelen olayda, Marmaris'in Sarıana Mahallesi'ndeki optik mağazasının kurşunlanması üzerine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Marmaris KOM amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takipler sonucunda saldırının önceden organize bir şekilde planlandığı belirlendi.

GÖZALTILAR VE TUTUKLAMALAR

Soruşturma kapsamında şüphelilerin olay günü İzmir'den kiraladıkları bir araçla Marmaris'e geldikleri tespit edildi. Saldırıda kullanılan mavi renkli aracın kiralık olduğu ve Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarıyla hareketlerinin takip edildiği öğrenildi. 12 Mayıs sabahı gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 9 şüpheli tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler, çeşitli suçlamalarla mahkemeye sevk edildi.

Bu Yazıyı Paylaş