Meksika'da dehşet: Karakol önünde patlayan araç 5 can aldı
Meksika'nın Coahuayana kasabasında polis karakolu önünde bir aracın infilak etmesi sonucu 2 sivil ve 3 polis memuru hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Soruşturma sürüyor.

Meksika'nın Michoacán eyaletine bağlı Coahuayana kasabasında yaşanan trajik olayda, polis karakolu önünde park halindeki bir aracın henüz belirlenemeyen bir nedenle infilak etmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
KARA SABAH: 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Ulusal basında yer alan bilgilere göre, Ignacio Lopez Rayon Caddesi'ndeki polis karakolunun hemen önünde meydana gelen patlamada, araçta bulunan 2 kişi ile karakolda görevli 3 polis memuru olay yerinde yaşamını yitirdi. Patlamanın etkisiyle çevredeki 4 kişi de yaralanırken, yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI: PATLAYICI MADDE İHTİMALİ
Olayın ardından polis yetkilileri, aracın patlayıcı madde taşıyıp taşımadığının belirlenmesi için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. İlk değerlendirmelere göre, patlayan aracın kimyasal madde yüklü olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
Bakmadan Geçme
Meksika'nın bağımsızlık yılı Ankara'da kutlandı
Şanlıurfa'da Lavabo Açıcı Bomba Gibi Patladı: 6 Kişi Yaralandı
Küba’da kıtlık başladı! Halk çaresiz
Tekirdağ'da apartman dairesinde patlama: 2 ölü, 2 yaralı
Niğde'deki havai fişek fabrikasındaki patlamada iki tutuklama
Niğde'deki havai fişek fabrikasında patlama: 1 ölü, 1 yaralı
