Gündem

Menemenli 16 yaşındaki kaleci Alp, Beşiktaş'ın radarına girdi! Galatasaray ve Başakşehir de peşinde!

Menemen FK'nın 16 yaşındaki kalecisi Alp Özge, Beşiktaş'ta deneme antrenmanlarına çıktı. Genç eldivenle Galatasaray ve Başakşehir de ilgileniyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Menemenli 16 yaşındaki kaleci Alp, Beşiktaş'ın radarına girdi! Galatasaray ve Başakşehir de peşinde!

İzmir'in Menemen ilçesinden yetişen 16 yaşındaki genç kaleci Alp Özge, futbol kariyerinde önemli bir dönüm noktasına ulaştı. 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen FK'nın altyapısında forma giyen Alp, geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş altyapısında deneme antrenmanlarına katıldı. Siyah-beyazlı kulübün Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde gerçekleştirilen bu denemeler, genç eldivenin yeteneklerini sergilemesi için büyük bir fırsat sundu.

BEŞİKTAŞ SON KARARI VERECEK

Genç kaleci Alp Özge'nin Beşiktaş altyapısındaki performansı ve geleceği hakkında son kararı Beşiktaş Altyapı Departmanı'nın vereceği öğrenildi. Deneme çalışmalarında Alp'in fiziksel özellikleri, oyun görüşü ve kendine olan güveninin olumlu bir izlenim bıraktığı ifade edildi. Menemen FK U17 takımının önemli isimlerinden biri olan genç file bekçisi için kulübünün de profesyonel sözleşme imzalatma planları olduğu belirtildi.

GALATASARAY VE BAŞAKŞEHİR DE İLGİLENİYOR

Genç kaleci Alp Özge'nin potansiyeli sadece Beşiktaş'ın dikkatini çekmekle kalmadı. Galatasaray ve RAMS Başakşehir gibi diğer büyük kulüplerin de Alp ile yakından ilgilendiği kaydedildi. Bu durum, genç yeteneğin gelecekte Türk futbolunda adından söz ettirebilecek potansiyele sahip olduğunu gösteriyor.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş