Asayiş

Mersin'de dehşet: Anne, oğlu ve büfeci katledildi, zanlı polis tarafından vurularak yakalandı

Mersin'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mustafa T., önce komşusu anne ve oğlunu, ardından bir büfe sahibini silahla öldürdü. Polis ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayan zanlı, vurularak yakalandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Mersin'de dehşet: Anne, oğlu ve büfeci katledildi, zanlı polis tarafından vurularak yakalandı

Mersin'in merkez Toroslar ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde akılalmaz bir olay yaşandı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen 25 yaşındaki Mustafa T., alt kat komşuları 50 yaşındaki Remziye Kaya ve 26 yaşındaki oğlu Mazlum Kaya'yı tabancayla vurarak hayatlarını kaybetti.

SOĞUKKANLILIKLA İKİNCİ CİNAYET

Cinayetlerin ardından bir taksiye binen Mustafa T., Arpaçsakarlar Mahallesi'nde bulunan bir büfeye gitti. Dolaptan içecek almak isteyen şüpheli ile büfe sahibi 40 yaşındaki Ahmet Turgut arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Mustafa T., yanında getirdiği silahla Ahmet Turgut'u da vurarak olay yerinde ölümüne neden oldu.

POLİSTEN KAÇAMADI

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Yaya olarak kaçan Mustafa T.'ye 'Dur' ihtarında bulunan ekiplere direnen şüpheli, vurularak yaralı halde etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Mustafa T. emniyete götürülürken, hayatını kaybeden Remziye Kaya, Mazlum Kaya ve Ahmet Turgut'un cansız bedenleri otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş