Mersin'de drift atan sürücüye 58 bin TL ceza kesildi
Mersin'de drift yaparak trafiği tehlikeye atan bir sürücüye 58 bin 217 TL ceza kesildi, ayrıca birçok araç trafikten men edildi.

Mersin'de, drift yaparak trafiği tehlikeye atan bir sürücüye toplamda 58 bin 217 TL para cezası uygulandı.

GÜVENLİK İÇİN ÖNLEMLER ALINDI
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada paylaşılan drift görüntülerinin ardından olayla ilgili araştırma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda drift yapan sürücü tespit edilerek ağır bir ceza ile karşılaştı.

DENETİMLER ARTIRILDI
Öte yandan, gürültü kirliliği ve abart egzoz kullanımıyla mücadele kapsamında son bir haftada Mersin genelinde gerçekleştirilen denetimlerde 24 otomobil ve 24 motosiklet trafikten men edildi. Bu araçların sahiplerine toplam 558 bin 192 TL idari para cezası uygulandı.
Bakmadan Geçme
İzmir'de drift yapan sürücüye 140 bin TL ceza
Kırıkhan'da koruma altındaki dağ ceylanı merkezinde izinsiz tarım yapana ceza kesildi
Dur ihtarına uymayan sürücüye 258 bin lira ceza
Sözcü TV ve Koza TV'ye RTÜK'ten para cezası
Polis 81 İlde Bagajları Açtırıyor: Eksik Olanlara Ağır Ceza!
RTÜK'ten Dört Dijital Platforma Üst Sınırdan Ceza Yağdı
