Mersin'de iki ilçede evler alevlere teslim oldu
Mersin'in Yenişehir ve Erdemli ilçelerinde iki ayrı evde çıkan yangınlar itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olaylarda maddi hasar oluşurken, yangınların çıkış nedenleri araştırılıyor.

Mersin'in Yenişehir ve Erdemli ilçelerinde meydana gelen iki ayrı ev yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Erdemli'de Daire Yangını
Erdemli ilçesine bağlı Alata Mahallesi'ndeki bir apartmanın dördüncü katında N.Ö.'ye ait dairede çıkan yangın, apartman sakinlerinin dumanları fark edip itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve doğalgaz ekiplerinin sevk edilmesine neden oldu. Ekiplerin kısa sürede yangına müdahale etmesiyle kontrol altına alınan olayda, dairede maddi hasar meydana geldi.

Yenişehir'de Yüksek Kat Dairede Korkutan Yangın
Merkez Yenişehir ilçesinde de Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan on katlı bir apartmanın en üst katındaki dairede yangın çıktı. Apartman sakinlerinin alevleri fark edip ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Pencerelerden yükselen alevlerin söndürülmesiyle kontrol altına alınan yangının ardından polis, her iki olayla ilgili de çıkış nedenlerini araştırmak üzere inceleme başlattı.
Bakmadan Geçme
9 ila 15 Yıl Hapis İstemiyle Yargılanan Selahattin Demirtaş Davasında Birleştirme Kararı
Laboratuvarda siyanür zehirlenmesi! 8 kişi etkilendi
Mersin'de çöken merdivenin altında kalan işçi öldü
Mersin'deki ‘mumya ceset’ dosyasında 6 gözaltı
Mersin'de uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı
Mersin'de sağanak cadde ve iş yerlerini su bastı
