Mersin'de TIR kazasında Suzan Gök yaşamını yitirdi
Mersin'in Tarsus ilçesinde yolun karşısına geçerken TIR'ın çarptığı Suzan Gök, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yaşanan trajik bir kaza, bir canın daha kaybedilmesine neden oldu. 34 yaşındaki Suzan Gök, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir TIR'ın çarpması sonucu ağır yaralandı.

KAZA ANI VE SONRASINDA YAŞANANLAR
Olay, akşam saatlerinde Tarsus'un Ferahimşalvuz Mahallesi'nde meydana geldi. Suzan Gök, marketin önünden geçerken Z.Ç. yönetimindeki 33 CYC 69 plakalı TIR'ın çarpmasıyla yere savruldu. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 60 metre sürüklenen Gök, çevredeki vatandaşların hemen ihbarda bulunmasıyla kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA
Kaza sonrası TIR sürücüsü Z.Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve yetkililer, kazanın nedenine dair detayları araştırıyor. Bu tür kazaların önlenmesi için daha fazla önlem alınması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.
Bakmadan Geçme
Mersin'de yaş almış yurttaşlar için 80'ler buluşması
Vahap Seçer, Gaziler Günü etkinliklerine katıldı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, eğitim ve sağlık konularını gündeme taşıdı
Vahap Seçer, Mersin'in kalkınmasına yönelik hedeflerini açıkladı
Alaca'da devrilen TIR yangın çıkardı
Mersin'de spor salonunda kadına şiddet anları kaydedildi
