Mezarlıkta tüyler ürperten keşif: Poşette gömülü cenin bulundu!
Bursa'da bir mezarlıkta toprağa gömülü poşet içinde cenin bulundu. Yaklaşık 3 gün önce gömüldüğü tahmin edilen cenin adli tıp kurumuna kaldırılırken, olayın faillerini bulmak için soruşturma başlatıldı.

Bursa'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi Mezarlık Caddesi'nde, mezarlık görevlilerinin rutin kontrolü sırasında toprağa gömülü bir poşet fark edildi.

GÖMÜLÜ POŞETTEN KORKUNÇ GERÇEK ÇIKTI
Görevliler tarafından topraktan çıkarılan poşetin içinde bir cenin olduğu anlaşıldı. Durumun derhal polise bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, ceninin izinsiz bir şekilde defnedildiğini belirledi. Yaklaşık 3 gün önce gömüldüğü tahmin edilen cenin, incelemeler yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olayla ilgili olarak, cenini kimin ve hangi amaçla mezarlığa gömdüğünü tespit etmek için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Polis, görgü tanıklarını ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek olayın faillerini bulmaya çalışıyor.
