MHP'de üç il başkanlığı daha feshedildi: Yeni atamalar yapıldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kırıkkale, Kocaeli ve Zonguldak il başkanlıklarının feshedildiğini ve yeni atamaların yapıldığını açıkladı.

(ANKARA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kırıkkale, Kocaeli ve Zonguldak il başkanlıklarının feshedildiğini duyurdu.
FESİH NEDENİ
Yalçın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu fesihlerin parti tüzüğünün 52. ve 54. maddelerine dayandığını belirtti. MHP'nin iç düzenlemeleri doğrultusunda gerçekleştirilen bu değişikliklerin, partinin etkinliğini artırma amacı taşıdığı ifade edildi.
YENİ ATAMALAR
Feshin ardından, Kırıkkale İl Başkanlığı'na Mekki Varol, Zonguldak İl Başkanlığı'na Orhan Korkmaz ve Kocaeli İl Başkanlığı'na Enes Emengen atandı. Bu atamalar, partinin yeni yönetim anlayışının bir parçası olarak değerlendiriliyor.
Bakmadan Geçme
MHP kurultay tarihini belirledi
Bahçeli'den 35. yıl mesajı: Tek millet, iki devlet anlayışı sürecek
TFF Başkanı Bahçeli'yi ziyaret etti
Meclis'te Sürpriz Temas: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş’ta trafik kazasında MHP'li vekil yaralandı
MHP'li yöneticiler Bahçeli'yi ziyaret etti
