Milas Belediyesi'nde rüşvet soruşturması: 18 kişi tutuklandı
Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Milas Belediyesi'ne yönelik soruşturmasında, belediye başkanı ve oğlu dahil 18 kişi tutuklandı.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Milas Belediyesi'ne yönelik yürütülen kapsamlı bir soruşturmayı sonuçlandırdı. Bu operasyon sonucunda, suç örgütü kurma, rüşvet alma, ihaleye fesat karıştırma ve dolandırıcılık gibi suçlamalarla Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve oğlu Doruk Topuz dahil olmak üzere toplam 18 kişi tutuklandı.

Soruşturma 35 kişiyi kapsıyor
Muğla merkezli olarak başlatılan bu soruşturma, 20 Ekim tarihinde hayata geçirildi. 35 şüpheli hakkında, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, rüşvet verme, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik ve kamu kurumlarını dolandırıcılık amacıyla kullanma suçlamalarıyla gözaltı kararı çıkarıldı. Bu kapsamda Muğla'nın yanı sıra Adana, Ankara, Bursa, Elazığ, Hakkari, İstanbul, Gaziantep, Kilis, Kocaeli, Manisa, Van ve Ordu illerinde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.
Tutuklama süreci tamamlandı
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan kişilerden Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve oğlu Doruk Topuz'un da aralarında bulunduğu 18 kişi, tutuklama kararıyla ceza infaz kurumuna gönderildi. İki şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bakmadan Geçme
Milas belediye başkanı ve 19 şüpheli adliyede
Milas Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 35 kişi gözaltında
Milas Belediyesi'nde rüşvet ve dolandırıcılık soruşturması başlatıldı
Milas Belediyesi'nde sahte evrak iddiaları: 29 gözaltı
Damal Belediye Başkanı rüşvet soruşturmasında gözaltına alındı
Bayraklı Belediyesi’nde rüşvet soruşturması: 43 şüpheli adliyede
